top of page

 

Behandlinger

Førstegangskonsultasjon

 

For at jeg skal kunne vite hvordan jeg skal hjelpe deg må jeg vite en del om din kropp. Jeg skriver en journal som hjelper meg se helheten av din kropp. Hvis du har magesmerter kan det være koblet til et annet område i kroppen. Jeg har taushetplikt så alt du forteller blir hos meg.

 

 

Behandling 

 

Det finnes mange ulike behandlinger. Jeg jobber på føtter, legger, lår, brystparti, mage, rygg, øre, ansikt og hode. Det kan gjøre vont når jeg treffer et nervutspring som er i ubalanse. Det er slik man vet at det er en blokkering. Med å jobbe videre på det stedet forsvinner blokkeringen til slutt.  En behandling hos meg avsluttes alltid med en deilig, rolig berøring.

 

Refleksologi

Du vet nok hva en soneterapeut er. Jeg jobber med soner over hele kroppen. Fra det sentrale nervesystemet i hjernen så går det nerver i hele kroppen. Veldig kort forklart så behandler jeg en smerte der nerv-enden sitter. Jeg jobber altså ikke på stedet der smerten sitter men vet andre steder som er sammenknyttet til stedet der smerten sitter. Jeg ser på kroppen som en helhet så hvis jeg behandler en klient så vet jeg at smerten i skulder kommer fra noe annet. Det kan være ryggen, ubalanse i høften, det kan være at man bærer mye i livet. Det kan være så mye. Nå vet du litt mer hva en refleksolog gjør, les mer om refleksologi her.

 

Massasje med eller uten eteriske olje

 

Massasje beroliger, reduserer smerte i musklene og ledd, demper spenninger, virker rensende og kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og sinn, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager. I løpet av en massasjetime utskiller kroppen hormonet oxytocin som virker beroligende og avslappende. Det som foregår i sinnet påvirker kroppen, og det som foregår i kroppen påvirker sinnet. Massasje bringe med seg økt selvfølelse og en opplevelse av å ta vare på seg selv. Du kan også få behandling med en massage-maskin. Den sender trykk-impulser in på det stedet som smerter og løser opp vonde muskler mm. 

 

Naturlig facelift med hodebunnsmassasje

 

Når jeg behandler fine linjer og rynker i ansiktet jobber jeg med bindeveven. Med å dra ut den så blir huden glattere og linjene reduseres. 

Soneterapi løser opp i spenninger i muskulaturen og reduserer linjer og rynker i ansiktet gjennom å behandle bindeveven.

Behandlingen er beroligende og stimulerer cellefornyelsen i huden. Dette gir et naturlig ansiktsløft, både på innsiden og utsiden.

Etter det får du en hodebunnsmassasje. Den er bra mot stress, og kunne slappe av, søvnproblemer, den øker blodsirkulasjon, du får vakrere hår, stimulerer hårvekst, kan få bort flass, kan hjelpe til og få sår gro, spenningshodepine mm. 

Under behandlingen får du lytte på deilig avslappende musikk. 

 

 

Tungeanalyse
 
Visste du at tungen er det eneste indre organet vi kan se, og som kan fortelle oss om ubalanser og belastninger som vi kanskje ikke er klar over?
Farge og form kan si mye om hvordan resten av kroppen har det inni. 
Tungen er et fremspring fra hjernen. Forbindelsen mellom det vi føler som sult og tørst går fra hjernen, gjennom munnen og ned i magen. 
Så hjernen-mage/tarm forbindelsen dukker opp på tungen. 
Nå kan du bestille en tunge-analyse fra meg. 
Du tar en selfie av tungen, kun den. Se til så at bilde er skarp og at du har mye lys der du tar bilde. Så sender du bilde og mobilnummer til min mailadresse mekel@online.no
Når jeg har fått ditt  bilde så leser jeg av hva jeg ser på din tunge.  
Deretter sender jeg deg en melding at analysen er ferdig og du vippser meg 100 kr til mobilnummer 90748851 
Når jeg har fått betalingen sender jeg deg diagnosen på mail.

 

 

 

 

 

 

 

BEMER fysikalisk vaskulær terapi

 

BEMER-terapi er en av de mest effektive og moderne behandlingskonseptene innenfor forebygging og som støtte til restitusjonsprosessene. Bemer-terapi i seg selv kurerer ikke noen slags sykdommer. 

 

BEMER stimulerer blodstrømmen i mikrosirkulasjonen og hjelper kroppens egne healingmekanismer!

 

BEMER består av et apparat som kobles til diverse utstyr, ”Behandlingsunderlag” som man ligger på 8 minutter morgen og kveld (basic-program) samt annet utstyr for dypere behandling/komplementær bruk ved bl.a muskel-og sjelettplager, psoreasis etc. God effekt mot alle slags hudproblemer, psoriasis osv, diabetes, leddgikt, sliatsjegikt, astma, sårlegning, muskel-og skjelettplager, smerter, tinitus, migrene, fiberomyalgi, søvnforstyrrelser, potenslidelser etc

Det finnes også eget VET-utstyr for behandling av dyr, noe er spesielt tilpasset for behandling av hester.

BEMER fysisk vaskulær terapi kan betraktes som en milepæl i fysikalsk vaskulær terapi. Denne vaskulære terapi aktiverer kroppens selvhelbredende potensial, og derved støtter helbredelsen av sår og skader, inkludert de som forårsakes av beinfrakturer. Den støtter også regenerative prosesser i organismen. 

 

Kjernen til BEMER fysikalsk vaskulær terapi er en flerdimensjonal signalstruktur som gir effektiv stimulering for begrenset eller dysfunksjonell mikrosirkulasjon. Det støtter kroppens sentrale kontrollmekanismer for forebygging, helbredelse, gjenvinning og regenerering prosesser.

 

BEMER fysikalsk vaskulær terapi genererer betydelige forbedringer i mikrosirkulasjonen uten tvil. Dette har blitt bekreftet av en serie studier som vitenskapen demonstrerte effekten av BEMER terapi. De resultater av elektromagnetisk overførte signaler brukes til å stimulere pumpens virkning av de minste blodkarene, og normaliserer blodstrømmen gjennom disse karene (stimulus og respons) og sikrer at kroppens celler leveres riktig.

Spesielt idrettsutøvere setter pris på fordelene med BEMER fysikalsk vaskulær terapi, ikke bare for å oppnå raskere helingsprosesser med forstuinger, revet muskler, revet ledbånd etc., men også for å forhindre disse.

Tilførsel av tilstrekkelig blod gjennom mikroårene aktivert av BEMER fysikalsk vaskulær terapi gjør det mulig for kortere oppvarming og nedfelling, og også for raskere regenerering. Resultatet er mer effektive treningsenheter. Ideelt sett kan mikroinfeksjoner også repareres umiddelbart, og dermed forhindre større følgeskader som følge av disse - noe som ikke bare gir idrettsutøvere, men også idrettsutøvere i hverdagen.

Mens BEMER fysikalsk vaskulær terapi ikke er i stand til å forhindre forstyrrelser i å utvikle seg i løpet av hverdagen, bidrar det til å redusere helbredelsesprosessen betydelig. Og det bør ikke glemmes at

 

BEMER fysikalsk vaskulær terapi brukes ikke bare for å aktivere kroppens selvhelbredende krefter, men også på mange andre områder. 

Eksempler på disse er styrking av immunreaksjonen, optimalisering av mental ytelse og oppnåelse av fordeler for generelt velvære, for helse og også for søvn.

Det bidrar også til å forbedre vår reaksjonsevne, er egnet som en komplementær behandling for sykdommer, og mye mer. 

 

Samlet sett skaper BEMER fysikalsk vaskulær terapi en mye bedre livskvalitet, noe som er spesielt verdsatt i vårt moderne høy llmmm,!!!ytelsessamfunn og med mangfoldet av faktorer i vårt private miljø. Bevis for effekten av BEMER fysikalsk vaskulær terapi er allerede gitt, med produksjon av 46 publikasjoner og en rekke vitenskapelige studier som er oppført i PubMed de siste 15 årene, og viser at en beskyttende og forebyggende effekt kan tilskrives BEMER-terapi.

BEMER fysikalsk vaskulær terapi anses å være et levedyktig alternativ for å oppnå tidsriktige helbredende resultater i beinfrakturer. I henhold til den nåværende tilstand av medisinsk vitenskap, er det ingen annen fysisk behandlings alternativ som er testet for å være mere effektiv i behandling av mikrosirkulasjonsforstyrrelser enn BEMER fysikalsk vaskulær terapi.

BEMER fysisk vaskulær terapi er i stand til å gjenopprette en svekket mikrocirkulasjon i en naturlig sammenheng.

 

MEN HVORDAN BRUKES VASKULAR TERAPIEN?

Elektromagnetisk overførte signaler brukes til å stimulere pumpens virkning av de minste blodkarene, og normaliserer blodstrømmen gjennom disse karene (stimulus og respons) og sikrer at kroppens celler leveres riktig.

Mens BEMER fysisk vaskulær terapi ikke er i stand til å forhindre forstyrrelser i å utvikle seg i løpet av hverdagen, bidrar det til å redusere helbredelsesprosessen betydelig. Og det bør ikke glemmes at BEMER fysisk vaskulær terapi brukes ikke bare for å aktivere kroppens selvhelbredende krefter, men også på mange andre områder. 

Eksempler på disse er styrking av immunreaksjonen, optimalisering av mental ytelse og oppnåelse av fordeler for generelt velvære, for helse og også for søvn.Det bidrar også til å forbedre vår reaksjonsevne, er egnet som en komplementær behandling for sykdommer, og mye mer. 

Samlet sett skaper BEMER fysisk vaskulær terapi en mye bedre livskvalitet, noe som er spesielt verdsatt i vårt moderne høyytelsessamfunn og med mangfoldet av faktorer i vårt private miljø. Bevis for effekten av BEMER fysisk vaskulær terapi er allerede gitt, med produksjon av 46 publikasjoner og en rekke vitenskapelige studier som er oppført i PubMed de siste 15 årene, og viser at en beskyttende og forebyggende effekt kan tilskrives BEMER-terapi.

Det finnes mye informasjon om BEMERs effekt på helse og livskvalitet. Det er blant annet publisert 50 vitenskapelige artikler, noen av disse er offentlig tilgjengelig på pubmed.com(opplysningssted for leger).

bottom of page