top of page

Det er mye med kroppen vi ikke forstår, men noe er sikkert,

vi vet når den ikke virker som den skal

Vi vet når vi har hodepine

Vi vet når vi ikke får sove

Vi vet når vi har vondt i nakken grunnet mange timer

foran PC-en

Vi vet når vi helt enkelt ikke synes livet ikke er så stas for øyeblikket og trenger 

mer påfyll

Tenk om man kan bli bra av

å stimulere kroppens indre prosesser via punkter på kroppen?

Man kan det!

IMG_1379.jpg

 

Mitt navn er Monica Ekelund

Jeg vil gjerne dele min historie med deg hvordan jeg ble så begeistret av denne uraldrene metoden å bli frisk av, ved å trykke eller massere sonepunkter på kroppen.

FE7B6831-Edit[1085].jpg

Foto: Heidi Dokter

Mitt første møte med en Refleksolog ga meg en energi-boost i kroppen. Jeg søkte ikke fordi jeg var lav på energi, men fordi kneet mitt, som jeg er operert i mange ganger grunn artrose, streiket helt og min fastlege og jeg hadde en dialog om det snart var på tide å skifte det ut mot kunstige deler. 

 

Etter en runde med behandlinger hos en Refleksolog var jeg mye bedre, både i kropp og også i sinnet. Kneet begynte å virke på en måte det var lenge siden jeg hadde opplevd, og jeg følte meg mye lettere og gladere. 

Hva var dette?

Refleksologen trykket på meg på ulike steder, og kroppen min responderte med å føle det på helt andre steder. Underveis snakket hun om at kroppen er selvlegende, den trenger visst nok litt hjelp for og løse opp i blokkeringer, men den vil lege seg selv. 

For meg som ikke liker inngrep i kroppen eller medikamenter av noe slag var dette en drøm. Så kroppen kan lege seg selv med at noen rører på ulike steder? 

 

Jeg hadde lest flere bøker om temaet der det ble omtalt at vi er selvlegende, men aldri hadde jeg egentlig trodd det. Dette var så spennende, og for meg banebrytende at jeg tok en beslutning om å selv utdanne meg til å bli refleksolog på KAIRON utbilding för reflexologer i Sverige. 

bottom of page