top of page

Tilbakemeldinger fra klienter

Det gjorde vondt, men nå gjør det ikke vondt lenger

...behandlingen var super! Må gjenta det

Hei! Takk for i går. Jeg har fortsatt en veldig deilig følelse i kroppen og i natt har jeg sovet tungt og kjempe godt igjen. Tusen takk

Jeg har sovet godt i natt og jeg fryser ikke. Føler meg litt utrygg/usikker i dag, men ellers er det bra Det var en helt nydelig behandling jeg fikk hos deg i går

Hei. Jenta mi sa det var en veldig deilig behandling. Hun kjedet seg ikke. Sa hun var helt avslappet i kroppen etterpå, og deilig tom i hodet. Hun hadde visst hatt mange tanker før behandlingen allikevel sa hun, en form for stress har jeg tenkt. Glad og fornøyd og hun vil gjerne ha flere behandlinger.

Hei jeg har vært så utrolig fin form i helgen etter behandlingen. Fikk energi og var lykkelig og rolig, alt på en gang. Hadde så kontroll over meg selv.
Bør jeg ta en ny time torsdag? 

Hei. Helt utrolig, våknet uten hodepine, det er 2 mnd siden jeg ikke har hatt hodepine. Lønner det seg å ta en rask time igjen for å opprettholde den gode formen?

Wow for en energi jeg fikk. Føler meg 10kg bedre enn da jeg kom ryggen og hodet føles bra. Dette lover godt Monica

Jeg kommer til Oslo. 

Må ihvertfall ha en behandling av deg om du kan? 

Hei Monica. Kroppen har det veldig bra. Jeg er ikke lenger støl noen steder og føler meg mykere om morgenen. Ikke helt der at jeg turner riktig nok men er raskere "på plass", liksom. Fremdeles så sover jeg veldig godt og drømmer mye. 

Det tar jeg som et godt tegn.

Monica er en meget dyktig refleksolog og healer. Jeg har hatt gleden av å få behandling to ganger og begge var meget effektive, og veldig forskjellige. Monica ser HELE deg, og er totalt blottet for "fiksfakseri", tilgjorthet og ego i det arbeidet hun gjør - hun simpelthen elsker det hun gjør og elsker å hjelpe! Det gjør det hele veldig lett og naturlig. Siste behandling var svært dyptgående og jeg observerer fortsatt effekten...uten å røpe for mye (er ganske privat det det handler om) så er det allerede helt klart at den har endret livet mitt, min pr. nå viktigste relasjon og alle mine relasjoner egentlig. Jeg sier bare "løp og kjøp"! Monica utfører livets mirakler!

bottom of page